Bij the Ministry geloven we in kennisvergaring en -verspreiding. Daarom zetten we volop in op het samenstellen van een eigen e-magazine, gevuld met met technische, juridische, academische en zelfs filosofische bijdragen uit elke denkbare hoek. Op die manier verspreiden we kennis en privacyvriendelijke technieken.

Kennis is macht. Niet alleen willen we actuele onderwerpen wat dieper belichten, ook willen we praktische gidsen schrijven hoe gebruikers zich beter kunnen wapenen tegen alsmaar meer invasieve technologie.

We focussen ons op heldere taal en begrijpelijke stukken, maar hebben aandacht en oog voor de ruimere problematiek van privacy. Want privacy is zoveel meer dan enkel een juridisch begrip. Het is evenzeer een technisch begrip, en zelfs een filosofisch vraagstuk.

We nodigen auteurs uit om gastbijdragen te schrijven voor dit e-magazine. Heb je een vlotte pen en wil je meebouwen aan het allereerste privacymagazine van België? Schenk ons dan wat aanslagen van je toestenbord, en kijk bij actief meehelpen. We zoeken ook altijd naar journalisten, redacteurs en eindredacteurs.

Schrijven? Het magazine ontvangen?

Schrijven? Het magazine ontvangen?

Schrijven? Het magazine ontvangen?

https://ministryofprivacy.eu/wp-content/uploads/2020/01/logo-web.png
Neem je privacy terug in handen
Contact
Private Stichting
Nr. 0716.922.347
+32 9 320 00 34