Help onsDoneer voor meer privacy

Waarvoor gebruiken we je donaties?

Transparantie is alles. We gebruiken je donaties om wervende campagnes op te zetten, om te kunnen reageren op vragen, om procedures te financieren, en om onze werking te ondersteunen.
Campagnes
We sensibiliseren en informeren burgers met wervende campagnes.
Procedures
Procedures voor de rechter aanspannen kost heel wat geld.
Stichting
Ondersteun met je donaties de algemene werking van de Stichting.

The Ministry of Privacy kan enkel werken met jouw steun

We willen wegen op beleid, privacy terugnemen en roekeloze politici en bedrijfsleiders een halt toe roepen. Daarvoor hebben jouw hulp nodig.

Bedankt dat je overweegt om te doneren! Je kan eerst en vooral kiezen om een eenmalige donatie te doen, dan wel per kwartaal of per jaar. We hebben je naam en e-mailadres nodig voor fiscale verplichtingen. Daarna bepaal je zelf een bedrag of je kan een bedrag kiezen. Om te betalen kan je kiezen uit verschillende mogelijkheden, waaronder PayPal, Bancontact, kredietkaart, of betaalknoppen van verschillende banken. The Ministry werkt met betaalpartner Mollie.

Naam*

E-mailadres*

Bedrag €*Donatievoorwaarden

  1. Donaties worden uitsluitend gebruikt om de werking van the Ministry te ondersteunen, campagnes voor te bereiden en te lanceren, klachten van leden te behandelen, en juridische procedures te financieren.
  2. Je voldoet deze donatie met je eigen vermogen. Wanneer je het vermogen van een andere natuurlijke- of rechtspersoon aanwendt, dien je over een volmacht te beschikken.
  3. Je bent minstens 18 jaar oud. Ben je jonger, en wil je the Ministry steunen, vraag dan aan je ouders om te doneren.
  4. The Ministry of Privacy kan als Private Stichting momenteel geen fiscaal attest afleveren. We bekijken de mogelijkheden tot erkenning.
  5. Een donatie maakt je geen lid. Wil je liever wel lid worden? Kijk dan op de pagina “Lid worden“.
https://ministryofprivacy.eu/wp-content/uploads/2020/01/logo-web.png
Neem je privacy terug in handen
Contact
Private Stichting
Nr. 0716.922.347
+32 9 320 00 34