WerkingGezocht: enthousiaste privacyfanaat (en operationele krak)

14 november 2023
https://ministryofprivacy.eu/wp-content/uploads/2020/02/austin-chan-ukzHlkoz1IE-unsplash-1-1280x853.jpg

Wat is Ministry of Privacy

Wel, je zit al op onze website… Goed, wie we zijn: een privacy-activistische Stichting die bekend werd van de zaak tegen de vingerafdrukken op de eID, maar ook van andere zaken zoals houjegeldprive.be & covidshitticket.be. Onze Stichting telt ondertussen bijna 500 leden, en we zijn dagelijks in de weer om het belang van privacy wat hoger op de agenda te duwen. Nog vragen? Check onze “Over“-pagina.

Wie zoeken we?

Aha! Een enthousiaste privacyfanaat, die operationele talenten heeft. Onze leden verdienen net een tikkeltje meer aandacht, en dus zoeken we een operationele kracht die wil helpen bij het ledenmanagement, het opvolgen van interne tickets, het beantwoorden van mails en telefoons, het voorbereiden van het magazine, het opstellen van een contentkalender, organiseren van kleinschalige events, enzoverder! Je hoort het: er is een pak te doen!

Wat bieden we? 

Onze Stichting is geen multinational, en we vangen (bewust) geen subsidies. Dat zorgt ervoor dat we niet meteen een fulltime job kunnen aanbieden. We zijn dus op zoek naar iemand die 1 à 2 dagen in de week zich kan inzetten voor de Stichting. Makkelijkst is op zelfstandige basis (facturatie), maar ook andere opties zijn natuurlijk bespreekbaar. We zoeken niet persé iemand met een enorme juridische of technische bagage, maar wel iemand die gepassioneerd is door privacy, en graag de handen uit de mouwen steekt. Een geloof in een betere wereld met meer privacy is mooi meegenomen. Leeftijd, gender, en al die andere zaken: maakt geen snars uit.

Je kan gebruikmaken van ons kantoor in Gent (Heernislaan), of gewoon van thuis uit werken. Maakt ons eerlijk gezegd heel weinig uit.

Hoe ‘solliciteren’? 

Solliciteren is wel een groot woord voor deze opdracht, maar als je je aangetrokken voelt: hallo@ministryofprivacy.eu. Graag wat achtergrond, waarom je dit graag zou willen doen, en dan spreken we zeker af!

Ministry of Privacy

https://ministryofprivacy.eu/wp-content/uploads/2020/01/logo-web.png
Neem je privacy terug in handen
Contact
Private Stichting
Nr. 0716.922.347
+32 9 320 00 34