ActuaDiepgaandLeesvoer! Hier is de derde uitgave van ‘MinistryTalks’, ons privacymagazine.

16 februari 2022
https://ministryofprivacy.eu/wp-content/uploads/2022/02/COVER-1280x896.jpg
Leden van Ministry of Privacy ontvangen het magazine 'MinistryTalks', boordevol longreads van verschillende auteurs, kort privacynieuws en natuurlijk ook af en toe praktische tips. Het derde issue - mét 36 pagina's leesplezier - verscheen op 17 februari 2022, het volgende staat gepland voor april/mei. Ook het magazine lezen, maar nog geen lid? Kijk hier!

Feest! We zijn er weer. 

De derde uitgave van hét privacymagazine ‘MinistryTalks’ is beschikbaar! In deze uitgave nemen auteurs Ruben De Smet (met co-auteurs Thibaut Vandervelden, Kris Steenhaut en An Braeken), Koen Vervloesem, Arthur Zeeuw, Olivier Sustronck, Arno Jansen, Peter Geelen en Liesbet Demasure je mee doorheen 36 pagina’s verhalen over De Tandeloze Identiteit, Pegasus in Europa, hoe GDPR-conform the Squid Game is, of de GDPR de direct-marketing ster doodde, of 2022 het jaar wordt van cybersecurity en zoveel meer. O ja, afsluiten doen we met een echte gloednieuwe cartoon van privacymakker Lectrr!

 

Hoe lezen?

Als lid kreeg je een e-mail van ons met wat updates, en ook het wachtwoord om het magazine hieronder te ontgrendelen. Heb je deze e-mail niet ontvangen en ben je lid? Contacteer ons dan even via leden@ministryofprivacy.eu met vermelding van je lidnummer, of dien een ticket in via het ledenplatform.

Ontgrendel het magazine 'MinistryTalks'

Deze content is beveiligd met een uniek wachtwoord. Vul het wachtwoord in dat je eerder via e-mail ontving.

Ministry of Privacy

https://ministryofprivacy.eu/wp-content/uploads/2020/01/logo-web.png
Neem je privacy terug in handen
Contact
Private Stichting
Nr. 0716.922.347
+32 9 320 00 34