ActuaCoronaDiepgaandFeest! De tweede uitgave van ‘MinistryTalks’, ons magazine, is er!

2 juni 2021
https://ministryofprivacy.eu/wp-content/uploads/2021/06/Cover-Portrait-1280x896.jpg
Leden van Ministry of Privacy ontvangen het magazine 'MinistryTalks', boordevol longreads van verschillende auteurs, kort privacynieuws en natuurlijk ook af en toe praktische tips. Het tweede issue - mét 42 pagina's leesplezier - verscheen op 3 juni 2021, het volgende staat gepland voor augustus/september. Ook het magazine lezen, maar nog geen lid? Kijk hier!

Feest! We zijn er weer. 

De tweede uitgave van hét privacymagazine ‘MinistryTalks’ is beschikbaar! In deze uitgave interviewen we David Stevens van de GBA (Gegevensbeschermingsautoriteit) over de vele uitdagingen van de Autoriteit, en Bart van Buitenen over zijn gloednieuwe privacypodcast Dasprivé.

Ook nemen auteurs Koen Vervloesem, Arthur Zeeuw, Kenneth Sleijpen, Nils Wils en Koen Roelandt je mee doorheen 42 pagina’s verhalen over De opportunistische Stad, de Gratis-maatschappij, digitale meters met Fluvius als dataduiveltje, hoe onze fiscus omgaat met onze privacy, en zoveel meer. O ja, afsluiten doen we met een echte cryptopuzzel én een cartoon van privacymakker Lectrr!

Hoe lezen?

Als lid kreeg je een e-mail van ons met wat updates, en ook het wachtwoord om het magazine hieronder te ontgrendelen. Heb je deze e-mail niet ontvangen en ben je lid? Contacteer ons dan even via leden@ministryofprivacy.eu met vermelding van je lidnummer, of dien een ticket in via het ledenplatform.

Ontgrendel het magazine 'MinistryTalks'

Deze content is beveiligd met een uniek wachtwoord. Vul het wachtwoord in dat je eerder via e-mail ontving.

Ministry of Privacy

https://ministryofprivacy.eu/wp-content/uploads/2020/01/logo-web.png
Neem je privacy terug in handen
Contact
Private Stichting
Nr. 0716.922.347
+32 9 320 00 34