ActuaCoronaDiepgaandHoera! De allereerste ‘MinistryTalks’, ons magazine, is er!

27 augustus 2020
https://ministryofprivacy.eu/wp-content/uploads/2020/08/v1-1280x896.jpg
Leden van Ministry of Privacy ontvangen het magazine 'MinistryTalks', boordevol longreads van verschillende auteurs, kort privacynieuws en natuurlijk ook af en toe praktische tips. Het eerste issue - mét 40 pagina's leesplezier - verscheen op 27 augustus 2020, het volgende staat gepland voor oktober/november. Ook het magazine lezen, maar nog geen lid? Kijk hier!

Feest! Het eerste issue.

De eerste uitgave van een gloednieuw magazine, het doet wel wat met ons. In deze uitgave nemen auteurs Wim Vandenbussche, Brahem El Haddioui, Valerie Plessers, Koen Vervloesem, Arthur Zeeuw, Peter Geelen, Stijn Derammelaere en Kenneth Sleijpen je mee doorheen 40 pagina’s verhalen over Thermocops, kunstmatige intelligentie, cookies, contact tracing via bluetooth, identiteitsdiefstal en zoveel meer.

Hoe lezen?

Als lid kreeg je een e-mail van ons met wat updates, en ook het wachtwoord om het magazine hieronder te ontgrendelen. Heb je deze e-mail niet ontvangen en ben je lid? Contacteer ons dan even via leden@ministryofprivacy.eu met vermelding van je lidnummer, of dien een ticket in via het ledenplatform.

Ontgrendel het magazine 'MinistryTalks'

Deze content is beveiligd met een uniek wachtwoord. Vul het wachtwoord in dat je eerder via e-mail ontving.

Ministry of Privacy

https://ministryofprivacy.eu/wp-content/uploads/2020/01/logo-web.png
Neem je privacy terug in handen
Contact
Private Stichting
Nr. 0716.922.347
+32 9 320 00 34