ActuaHerbeluister: Wat als Clear Channel ons straks bespioneert?

26 augustus 20200
https://ministryofprivacy.eu/wp-content/uploads/2020/08/vrtnwsall2.jpg
Clear Channel, het grote reclamebedrijf, kondigde vorige week aan om 'slimme reclameborden' naar Europa te brengen. Ze starten in Spanje en het Verenigd Koninkrijk met testen, en het plan is om deze ook naar België te brengen.

Hoe anoniem is zoiets? 

De grote vraag is hoe men dergelijke slimme reclameborden inzet zonder een enorme privacyschending van alle passanten te begaan. En dat is meteen de kern van de discussie: zonder degelijk onderzoek van deze technologie, zijn de risico’s enorm. Matthias Dobbelaere-Welvaert was te gast bij Radio 1 (De Wereld Vandaag) om meer duiding te geven. Herbeluister:

Ministry of Privacy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://ministryofprivacy.eu/wp-content/uploads/2020/01/logo-web.png
Neem je privacy terug in handen
Contact
Private Stichting
Nr. 0716.922.347
+32 9 320 00 34